OVER DIALOOG - Performance EN GELUID


De Dialogue-performances volgen verschillende concepten - een dialoog die op niets uitloopt en faalt - een dialoog zonder inhoud, omzwervingen zonder inhoud - een dialoog met ruimte en objecten om me heen,-

Maar ook over het algemeen de stemmen en geluiden die ik al jaren bijna constant in mijn hoofd hoor. Veroorzaakt door medische en mentale problemen. Het is een simpele poging van een excursie in mijn hoofd en geluid en geluid van een ander niveau en een andere plaats te benaderen. Wat uiteindelijk leidt tot het onvermogen om verbinding te maken met de sociale omgeving om me heen

IMAF 2022: 09/09/2022 - 11/09/2022, ODZACI & NOVI SAD, SERVIË

Curator: Nenad Bogdanovic. Afbeeldingen: Werther Germondari & Danijel Babic. Met dank aan Stroom, Den Haag, Nederland

1. Performance, "Dialogue with a Building" Oude Motel, Odzaci

De planning was om de allereerste performance van "Dialogue" op te voeren (zie Soro-sorO #1). Maar toen ik het gebouw 's ochtends voor het eerst zag, veranderde het idee en het concept volledig voor de performance in de middag. Omdat het heel moeilijk zou zijn om in dit gebouw te presenteren, maar tegelijkertijd de nieuwe mogelijkheden die de ruimte biedt. Uiteindelijk werd besloten om in dialoog te gaan met het gebouw waar het creëren van geluid en geluid ter plaatse een zeer belangrijke rol zou spelen.

2. Performance "Dialogue", SULUV Gallery, Novi Sad

De tweede uitvoering werd uitgevoerd in de SULUV Gallery, (Union of Associations of Fine Artists of Vojvodina) Novi Sad, Het concept van mijn tweede performance was gebaseerd op het concept van een dialoog die op niets uitloopt en faalt. De performance ging gepaard met vervreemde geluidselementen en fragmenten van dialogen.

 

S o r o - s o r O #1 - een weekend met onbeperkte performance za. 12- zo.13. 03. 2022 :: 14 - 20u -

DE BOUWPUT | FERDINAND HUYCKSTRAAT 74 — AMSTERDAM, NEDERLAND

Curator Mariko Hori

Op 12 maart presenteerde ik DIALOGUE de eerste solo en live performance over het onderwerp dialogen. Het was ook de eerste live performance waarin voor het eerst eigen gecomponeerde geluiden en sound werden geïntegreerd. De voorstelling moet eigenlijk bestaan uit een live performance met audiovisuele elementen. Maar omdat een deel van de technische apparatuur niet goed werkte, heb ik uiteindelijk geïmproviseerd en heb ik alleen het geluidselement overgenomen. Achteraf moet ik zeggen dat het een goede oplossing was om de visuele elementen niet te gebruiken, omdat die meer storend en storend zouden zijn voor het live optreden. De voorstelling is ontstaan uit improvisatie en spontaniteit. Ik had het thema en de trefwoorden, het geluid, maar ik had nog niet gerepeteerd voor het live gedeelte. Het was meer een experiment van ter plekke creëren.